diumenge, 20 de desembre del 2009

FESTIVAL DE NADAL

Dijous 17 vam fer el nostre festival, vam demanar als reis mags TEMPS, volem que dugueu a tots els adults molt de temps, temps per jugar amb noltros, temps per anar d'excursió o al parc, temps per ajudar-nos amb els deures, temps per contar-nos contes, temps per fer-nos abraçades, bé MOLT de TEMPS per fer les coses IMPORTANTS!!!!!

divendres, 11 de desembre del 2009

PREPARAM EL NADAL

A la classe ja hem començat a fer feines de Nadal: per grups taula hem dibuixat una espelma per el nostre calendari d'Advent, vam pintar un fons amb témpera per penjar el nostre Betlem, de casa vam dur un regal decorat amb un missatge per posar a les vidrieres....MIRAU MIRAU QUE XULO!!!!

dimecres, 9 de desembre del 2009

LA IMMACULADA

Dimarts 8 vam celebrar la festa de la Immaculada, entre altres activitats (berenar, boti-boti, Pinyeta Pinyol, taller de pintura, futbol, bàsquet...), totes molt divertides i ben muntades per part de s'AMPA de l'escola, es van fer entrega dels premis de dibuix,n'Aitana va ser la guanyadora de la nostra classe i na Núria i na Paula Maceda les finalistes. ENHORABONA a totes tres!!!!!

dimecres, 2 de desembre del 2009

NOTISIA: AL MARCAT

Dimecres pasat vam ana al marcat e cunpra fruita de tardor, despres e clase la vam pesar i mu la vam manja. Quina xalada!!!! ( Ari, Ramon, Belen, Edgar)